søndag den 7. oktober 2012

sommerhus - og færdigt teststrik


Fra Fredericia kørte jeg søndag eftermiddag mod sommerhuset - og med et smut i Netto, Bogense efter proviant ankom jeg ved 17-tiden. Jeg fik lukket op for vand og el, fik flyttet gasovnen nær min stol - og det lykkedes mig at få den tændt - den brændte fint, skønt det er 2 år siden, den sidst var tændt - og fik da også varmen i stuen op på næsten 17 grader. Jeg var dog forberedt og havde medbragt trøjer.
Det hjalp også lidt på varmen, at jeg startede med at fylde i affaldsposen - jeg regnede med, at den ville blive tømt mandag morgen - men det var jo 1. oktober, så renovation var slut for i år - forhåbentlig tømmer de dog en gang efter efterårsferien i uge 42.
I løbet af aftenen/natten fik jeg syet denne testbluse sammen - det er nu besværligt, når der skal syes både side- og ærmesømme - samt sættes ærmer i - men ved 1-tiden var jeg færdig :o)
Der var stille omkring sommerhuset - ikke beboere i mange huse i nærheden - men det var dejligt stille - og radioen virkede nogenlunde. Jeg fik læst lidt i Balladen om Marie - og mandag formiddag fik jeg fyldt sække til genbrugspladsen i Otterup. Til frokost spiste jeg det sidste Miracolli og forlod huset ved 13-tiden. Først til Otterup og Kirkens Korshærs genbrugsbutik med lysestumper, tog til genbrugspladsen. Derefter til Odense, hvor jeg besøgte Stof og Stil - og derefter parkerede under Magasin - og kiggede lidt på byen, især Tante Grøn og Søstrene Grene - Jeg var hjemme på matriklen ved 20-tiden - og tirsdag valgte jeg at tage en "omsorgsdag" fra børnehaven om formiddagen.

1 kommentar:

Anja sagde ...

Den er godt nok blevet fin. testblusen..
Den kunne måske godt komme på mine pinde. :0)