fredag den 8. oktober 2010

Loppemarked - Red Barnet Køge Lokalforening

Red Barnet Køge Lokalforening har afholdt det årlige loppemarked i Herfølge Sognegaard. Vi havde opslag forskellige steder - og også i aviser, så vi havde modtaget rigtigt mange fine ting.
Fredag den 1. oktober mødtes vi så kl. 10 for at stille op - jeg fik travet rigtigt mange ture fra garagen over pladsen til sognegården - og i begyndelsen forekom det ret uoverskueligt.

Jeg havde DH med, men vi var nødt til at køre allerede kl. 12.30, så jeg kunne nå hjem og skifte, hente Anette og være på vagt i Kirkens Korshær Genbrugs Butik kl. 13.30. De andre var færdige ved 16-tiden.

Bente havde atter i år lavet Sarah Bernard kager, Connie havde bagt boller - og lørdag morgen blev der lagt 6 lagkager sammen med creme, syltetøj og flødeskum med rutebiler.
Vi åbnede kl. 10 og på det tidspunkt havde der allerede samlet sig en kø ;o) Der var jævnt med kunder hele dagen - og de fleste købte kaffe og kage.
Vi lukkede igen kl. 15, og så var der oprydning og sortering hhv. til næste år og til genbrugen. Preben og Birgits DH kørte flere gange til genbrugen - og vi var færdige ved 17-tiden. Årets overskud var højere end forventet - og meget tilfredsstillende, så vi gentager sandsynligvis næste år.

Ingen kommentarer: