søndag den 1. august 2010

En Bente Ting

I dag for 11 år siden åbnede Bente butikken på Sørupvej 20, Eskilstrup - og hvert år derefter har hun holdt udsalg den 1., 2. og 3. august - også i år, skønt det faldet på søndag, mandag og tirsdag.
Maria tilbød at køre og var hos mig lidt over 10. Vi kørte hjemmefra i sol og varme, først til Farø, hvor Lis ventede os - og derefter til En Bente Ting - på det tidspunkt var det holdt op med at regne småt! Skønt der er skilt med pil til Parkering i haven, var hele gårdspladsen fyldt med biler - og det samme gjaldt for længen, hvor udsalget også i år fandt sted.
Alle udvalgte stoffer kostede 60,- kr/meter, med minimumsalg på 1 meter - og der blev tømt mange bolts. Bitten fra Gedser kom også, og da det stadig regnede, udnyttede vi muligheden for at spise vores me'tagne mad i køkkenet, hvor der også var stillet kaffe og the frem.
Efter at have kigget og handlet færdig startede vi hjemturen - og denne gang huskede jeg, at Nr. Alslev tilkørslen - stadig - er lukket pga. vejarbejde - og vi kørte via Eskilstrup. Imidlertid, da vi kom til motorvejen, viste det sig, at ikke blot rampen men også motorvejen var stoppet, så langt øjet rækkede. Vi fik lige nået at køre ligeud, og over den gamle Storstrømsbro, hvor der imidlertid var vejarbejde (sommer i Danmark) og lysregulering, men det gik da sandsynligvist alligevel hurtigere - men så måtte vi jo køre tilbage til Farø og Lis's bil, før vi for alvor kunne finde vejen hjem til Stevns.
Aftensmaden var kylling fra i går - OG, OG årets første små squash fra køkkenhaven (ca. 7 cm), revet ovenpå salat - og nye kartofler - jums!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

aj hvor er det godt at se søde Bente på foto her - er jo længe siden jeg har set hende...desværre ligger falster et stykke vej fra Odense *s* Dejligt I fik en god tur til Bente Ting.