fredag den 10. april 2009

Mere strik til hjemløse/Krisecenter

Det kører bare deru'a' med varmestuestrik - først den 12. halsedisse, så er alt kulørt garn opstrikket.
Jeg fik sorteret i noget gammelt strømpegarn og det blev til disse 2 par sokker i str. 39/40

En kollega i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik ringede til mig og spurgte, om det var rigtigt, at jeg gerne ville have garn til varmestuestrik - joda det var det
Nå men, hendes nabo havde noget garn, så Emmy ville lige komme ned i butikken en fredag, hvor jeg havde vagt - Hun kom slæbende på 2 store sække garn - en med uld og en med bomuld!!! Egentlig ville jeg bare give det videre til en garncentral, men jeg kiggede da i det og fandt, at der lige var garn til nogle Norma vendestrik-nederdele - her er de første 3, jeg er næsten færdig med den 4., og der kan i hvert fald blive til 5 ialt - alle i str. 4-6.
Bomuldsgarnet var i den tykke helårsgarn-kvalitet - men jeg fandt et Hendes Verden hæfte fra 10/2009,med sommerbluser - og fandt her den helt rigtige model (uden optagning i hals og ærmegab) - her er jeg på den 3. Jeg har vagt i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik i morgen, Påskelørdag, så jeg skal lige se, om der er knapper til dem. Så nu er der lidt til Reden eller krisecentre.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

sikke en produktion du har gang i og sikke dejlige ting du får lavet. jeg er lige blevet kontaktet af en ung dame fra RödeKors og spurgt hvis jeg vil være med i et program hvor der strikkes babyting til et börnehjem i Malawi. jeg lovede at tænke over det, og kan hos dig se at sådan noget jo kan være fint for at få brugt op lidt af hvert.
kh.fra Island
Frida

Lotte K strik sagde ...

Sikke meget fint du strikker, jeg strikker selv til børnehjem i Litauen, af garn jeg får foræret. Den nederdel er rigtig sød, er det en opskrift, man kan finde på nettet.

Anja sagde ...

Sikke lækre nederdele du har strikket..
Dem er jeg da helt væk i..
Hvor kan opskriften til dem købes.
Jeg strikker også indimellem til mødrehjælpen.
Det er en rar fornemmelse at gøre lidt en gang i mellem.