torsdag den 12. februar 2009

Varmestuestrik til krisecenter

På krea-møde i december fik jeg 2 poser med forskelligt garn til strik til små piger.

I posen var en hel del nøgler hvidt garn - uden bandarole - og i forskellige kvaliteter. Hos Sanne købte jeg hendes mønster på Fiona. Der skulle bruges 100 g til kjolen - og der var lige 100 g af noget lyserødt, blødt.

Jeg valgte en lille rest lyseblåt til striberne - og sta
rtede tirsdag aften. Jeg strikkede omkap med garnet - men tabte :-
) dvs. løb tør for lyserødt - og måtte så slutte af med striber i lyseblåt og hvidt. Jeg var færdig med kjolen torsdag aften.
Nu havde jeg fået blod på tanden og startede straks på næste Fiona - der var et nøgle gult! Klog af skade startede jeg med striber i hvid og orange - og puttede hvide striber i det gule - og mandag aften var jeg færdig med den.
I posen var også en mængde gult maskingarn - så det er jeg startet på - kald lige det samlebånd :-) Forhåbentlig er der nogle små piger på krisecentre, der bliver glade for kjolerne.
Når jeg nu lige taler om garn, jeg har modtaget fra Rokken.dk - så er der for nyligt modtaget noget stof til at sy af til varmestuer m.m. - og det har fået midlertidig ophold hos en rokker, der skriver: Noget af stoffet kan få midlertidig opholdstilladelse i 2720 Vanløse, hvis det har interesse.Forestiller mig avisoverskrift
"Fund af større portion stoffer hos Rokker, inden det skulle fordeles rundt i landet. Den pågældende er idømt 3 måneders "håndlås" med fingerbøl.

2 kommentarer:

Kirsten Krat sagde ...

Hej
Hvor er dine Fionaer blevet søde, og personligt synes jeg ikke at det gør spor med den lyseblå bort, lad bare som om det hele tiden har været meningen.
Og så må jeg da lige kommentere nabohunden hvor er den da bare dejlig.
k.h.
Kirsten Krat
Egtved

Laila Hedam Hansen sagde ...

Hvor er dine Fionaer kære :-)